Dancing on the Edge 2017

DotE

Ik ben begonnen aan de voorbereidingen van het festival Dancing on the Edge. Als productieleider ben ik betrokken bij dit bijzondere festival, dat in november plaats zal vinden in diverse steden in Nederland. Een enorme productionele uitdaging om zo veel groepen uit het Midden Oosten en Noord-Afrika naar Nederland te halen.

Met cutting edge dans, theater en installatiekunst viert Dancing on the Edge Festival vanaf 8 november haar 10 jarig bestaan en laat wederom de artistieke uitwisseling met het Midden-Oosten en Noord-Afrika zien. 16 unieke voorstellingen van meer dan 24 vernieuwende makers uit de regio worden verwacht in Den Haag (8 tot 12 november), Amsterdam (10 tot 14 november), Utrecht (13 tot 16 november) en Rotterdam (17,18 november).Comments are closed.