BRANCO

De hele maand april een prachtige tournee van Cristina Branco op de planning. Haar nieuwste album BRANCO is nieuw, fris en een nieuwe kijk op fado.

Cristina Branco beweegt zich in een sterk conservatieve en traditionele stroming, de Portugese fadomuziek, maar weet zich daarin gesteund door een indrukwekkende verzameling van tekstschrijvers en tijdloze dichters, alsook door haar getalenteerde musici die ieder concert weer tot een ware happening maken. Haar carrière omvat al meer dan 10 cd’s en zij speelde gedurende haar tournees al honderden concerten over de hele wereld. Altijd op het scherpst van de snede koppelt ze raffinement aan traditie en vernieuwing van haar genre.

Cristina-Branco-Branco-c-Joana-Linda-FILEminimizer
In februari verscheen haar nieuwe album ‘BRANCO’ en met dit album laat zij wederom horen met de tijd mee te gaan. Voor ‘BRANCO’ werkte ze samen met jonge songwriters uit de Portugese indie-scene en met gevestigde namen als Sérgio Godinho. Zoals we van Cristina gewend zijn, zocht ze de vrijheid in muziek, maar wel met de diepgang van de fadoComments are closed.