Sunrise Experience op Oerol

Bijna is het zo ver: we gaan met House of Nouws naar Oerol met de voorstelling Sunrise Experience.

In een theatrale wandeling vol dwaalsporen proberen twee figuren zich één te voelen met de natuur. We verwachten tegenwoordig zoveel van haar dat het groteske vormen aanneemt. House of Nouws ontziet de natuur en bouwt een zonsopkomst voor ons na. De Sunrise Experience is een megalomaan voorstel: een ware gesimuleerde natuur-ervaring mét zongarantie.

De avond valt bijna, het begint al te schemeren. Deze route loopt regelrecht een donker bos in. Er is niet echt een gids. Wel komt er van alles los op dit pad. Wat is eigenlijk de bedoeling van deze tour? Wat verwacht de natuur van jou? En hoe vind je de weg als je niet precies weet wat je zoekt? Nét als iedereen denkt verdwaald te zijn, schijnt in de verte een fel en herkenbaar licht.Comments are closed.