Randland

Van 4 t/m 9 september in Theater Bellevue tijdens het Amsterdam Fringe Festival!

RandLand is een voorstelling over een zoektocht naar vrijheid binnen de randen van het Nederlandse systeem. Afgelopen zomer liepen actrices Eva van Manen en Simone van Bennekom van Amterdam naar Hoek van Holland om met mensen te praten. Vanuit hun eigen verlangen naar opstand vroegen zij de mensen naar hun dromen en hun beeld van vrijheid.

De uitspraak “Alleen kan je er toch niets aan doen” proberen ze in RandLand te bevechten. Op zoek naar actie geven Eva en Simone samen met componist en muzikant Kasper Tarenskeen suggesties over hoe je wél iets kunt doen. Ze koppelen de verzamelde verhalen aan hun eigen beeld van vrijheid, Nederland en dit systeem. Alle verhalen zijn ook te lezen op www.loopnaarrandland.blogspot.com.

Voor meer info en kaarten klik hier.Comments are closed.