Gejaagd door de wind

Binnenkort start ik aan een nieuw avontuur: de komende maanden ga ik als tourmanager op tournee met de voorstelling Gejaagd door de wind. Een bomvolle tour langs heel veel prachtige theaters in Nederland. De voorstelling is gebaseerd op de roman Gone with the wind van Margaret Mitchell.

Gejaagd door de wind is een wereldberoemde woeste liefdesgeschiedenis die zich afspeelt in het Amerika ten tijde van de Burgeroorlog. Een tijd waarin – net als nu – bestaande zekerheden als positie en welvaart, superioriteit en hiërarchie wankelen. Gejaagd door de wind is het portret van de ultieme moderne vrouw, die meedogenloos nastreeft wat ze wil hebben, misgrijpt en weer opnieuw begint.

Met Anna Drijver als de eigengereide Scarlett O’Hara en Nasrdin Dchar als de vrijgevochten buitenstaander Rhett Butler. Met kostuums van niemand minder dan Jan Taminiau.

Voor meer info: klik hier

 Comments are closed.