Tournee Advocaat van de Duivel

Na een zomer in het buitenland is het nieuwe theaterseizoen voor mij weer in volle gang. Ik ben als tourmanager gestart met een nieuwe tournee van Bos Theaterproducties: Advocaat van de Duivel. Een voorstelling in regie van Ursul de Geer.
De jonge ambitieuze advocaat Kevin Taylor (Waldemar Torenstra) wordt gevraagd partner te worden bij een groot en beroemd kantoor. Hij krijgt een torenhoog salaris en een buitensporig luxe appartement, maar Kevin geniet het allermeest van de roem die hem ten deel valt. Dat alles heeft hij te danken aan John Milton (Victor Löw), de grote baas van het kantoor die hem als een vader in de armen sluit. Mede door zijn vrouw begint Kevin zich echter te realiseren dat hij in een faustiaans verbond gevangen zit, zijn ziel heeft verkocht en het middelpunt is van een spel op leven en dood.Comments are closed.