De Grote Kunstshow in Den Haag

Een nieuw pareltje als productieklus: De Grote Kunstshow. Met topstukken uit het Gemeentemuseum Den Haag op het toneel van de Koninklijke Schouwburg.

Tijdens een anderhalf uur durende show krijgt het publiek een bijzondere selectie kunstwerken te zien gepresenteerd uit de collectie van het Gemeentemuseum Den Haag. Eén voor één worden de werken met licht en geluid, drama en verstilling, gesprek en monoloog tot leven gewekt. De Vlaamse comédienne en impro-speelster Katrijn van Bouwel gaat met makers en publiek in gesprek en prikkelt met onverwachte gedachten. Kunst wordt zo een interactieve beleving. De Grote Kunstshow is een fascinerende kijkreis voor jong en oud, beginnend of gevorderd kunstkijker maar vooral een unieke manier van kijken zonder keuzestress waarin het publiek de verhalen achter de werken ontdekt en kunst ervaart als nooit tevoren.Comments are closed.