Touren met Chez Brood

Een paar maanden rock ‘n roll: ik ben op tournee met de muziektheatervoorstelling Chez Brood.  Een mooie productie over het leven van Herman Brood.

Vijftien jaar na het overlijden van zijn vriend schrijft Bart Chabot, in samenwerking met Xandra Brood, een eerlijk en liefdevol muzikaal portret waarin precaire onderwerpen niet worden gemeden.

In Chez BROOD zie je naast Herman (Stefan Rokebrand, o.a. bekend van zijn hoofdrol in Soldaat van Oranje) ook een aantal hele belangrijke personen om hem heen; zijn vrouw, zijn moeder en zijn goede vrienden Jules en Bart (gespeeld door Owen Schumacher, o.a. bekend van Koefnoen). Uiteraard komen hits als Saturday Night, Dope Sucks, Rock ‘n’ Roll Junkie en Never Be Clever voorbij, gespeeld door een live band onder leiding van niemand minder dan Jan Rot.

Foto: Owen SchumacherComments are closed.