African Passion in Nederland

In april heb ik als zender/stage technicus gewerkt bij de Nederlandse tournee van African Passion. Steeds meer werk ik ook als technicus op de vloer en dat bevalt enorm goed! Niks is mooier dan op de vloer de voorstelling mogelijk maken en ik geniet van het leven op tournee. Hopelijk binnenkort dus nog meer van dit soort klussen naast mijn productiewerk.

Over de voorstelling:img20288_61

Met het Cape Town Opera Chorus halen we een (voormalig) wereldkampioen in huis. In 2013 werd het Zuid-Afrikaanse gezelschap tijdens het International Opera Awards Gala in Londen uitgeroepen tot beste operakoor ter wereld. Na het grote succes dat het ensemble boekte met de voorstelling ‘African Angels’, komt het opnieuw naar Nederland. De achttien zangers en zangeressen brengen een op Pasen geïnspireerd programma, ‘African Passion’, waarin – de titel verraadt het al – delen van Bachs monumentale ‘Matthäus Passion’ zijn verwerkt.Comments are closed.