Salomonsoordeel

Salomonsoordeel - Fotografie: Prins de Vos4Theater- en documentairemaker Ilay den Boer dook het afgelopen jaar in de wereld van de asielprocedure. Hij ging langs bij het asielzoekerscentrum, deed research als beslis- en gehoormedewerker bij de IND en werkte als griffier in opleiding bij de Rechtbank Amsterdam. In het voorjaar van 2021 organiseerde hij huiskamervoorstellingen om de complexiteit en dilemma’s van deze procedure bloot te leggen.

Ik ben betrokken als tour/locatiemanager bij de locatievoorstelling die ontstaan is uit dit project. Eerst op locatie in Utrecht (in de Bieb op de Neude) en in september nog in Den Bosch. Een voorstelling met een groots decor, geweldig team en vooral heel veel impact. Hierna gaat hij waarschijnlijk nog vaker spelen door het hele land!

(foto: Prins de Vos)Comments are closed.