House of Nouws

House-of-Nouws_logo_wit

De afgelopen periode was ik werkzaam als plaatsvervangend zakelijk leider voor House of Nouws. Afgelopen najaar werkte ik al als productieleider voor de jeugdvoorstelling Een feest om te janken dus ik kende het gezelschap al. Ik had al een tijd geen zakelijk werk meer gedaan, maar ik kreeg het snel weer in de vingers. Heel mooi om een klus aan te pakken waar ik een organisatie mee uit de brand kan helpen. Daarnaast is het door de lockdown juist het moment om dit soort werk te doen. Plannen smeden, aanvragen schrijven en alles uitwerken voor wanneer de wereld weer open mag. Het allerliefste ga ik weer op tournee en buiten spelen, maar dit was een erg prettige tussenperiode met vooral een fantastisch gezelschap waar we vast nog veel van gaan horen.Comments are closed.