Productieondersteuning bij Van Gogh in Me

NetherlandsKamerkoor_small-9076

Opnieuw mag ik voor het Nederlands Kamerkoor meewerken aan een prachtige productie: Van Gogh in Me. Een multidisciplinaire productie naar mijn hart: klassieke muziek en technologie gaan naadloos in elkaar over.

Het Nederlands Kamerkoor presenteert een overrompelend audiovisueel spektakel waarin kunstwerken van Vincent van Gogh en Gustav Klimt tot leven komen op meeslepende muziek van Debussy, Mahler, Schönberg en anderen. Speciaal ontwikkelde algoritmes leerden van de schildermethodiek van Van Gogh en Klimt en laten de kunstwerken live reageren op de grootse koorklanken van het Nederlands Kamerkoor en op de emotionele beleving van zangers en publiek. Het resultaat is een adembenemende voorstelling waarin de grenzen tussen muziek, beeld, artiest en publiek vervagen.

 Comments are closed.